Novosti

Udruga "Zelena Piškornica" Koprivnički Ivanec Matije Gupca 12, Koprivnički Ivanec Predsjednik Ivica Jakupić Dopredsjednica Ajša Suhan


Poštovana/i,


Ovim otvorenim pismom obraćamo Vam se  kao ovlaštenim zastupnicima Udruge „Zelena Piškornica“, prije svega jer ste jedan od dionika i utjecajnih čimbenika u razvoju i uspostavi sustava gospodarenja otpadom na području za koje ste registrirani i ostvarujete važnu ulogu nevladine/civilne udruge.


Polazimo od premise da ste kao odgovorni građani i Udruga, zasigurno svjesni da svako javno izrečeno mišljenje, stav ili tvrdnja treba naći svoje utemeljenje u činjenicama,  jer je u javnoj komunikaciji ionako previše sudionika i nastupa čiji ciljevi su svjetlosnim godinama udaljeni od javnog i općeg interesa.


U tom kontekstu, zalažući se da se poslovanje svakog javno pravnog subjekta, pa tako i trgovačkog društva Piškornica sanacijsko odlagalište d.o.o., rasvijetli do zadnjeg detalja, kako bi sumnje, dojmove i paušalne ocjene zamijenili činjenicama, razumjeli smo i izjavu objavljenu u članku epodravina.hr od 17. lipnja 2019. godine pod naslovom „Jučer je gorjelo na Piškornici, Jakupić: „Gomilaju previše smeća i radi se o protuzakonitom gospodarenju otpadom“.


Piškornica sanacijsko odlagalište d.o.o. stoga Vas  poziva i upućuje na zakonsku i građansku obavezu da sva svoja saznanja o „protuzakonitom gospodarenju otpadom“ učinite dostupnim i nadležnim tijelima državne vlasti.


Jedna od mogućih adresa na kojoj možete u svako doba dana i noći ispuniti svoju građansku obavezu jest Policijska uprava koprivničko-križevačka, adresa: Trg E. Kumičića 11, Koprivnica, kontakt telefon: 656-411.


Želite li pak doznati više o  znatno smanjenim količinama prihvata otpada u odnosu na prijašnje godine, planovima poslovanja ili bilo koju drugu informaciju unutar naše odgovornosti i uloge, stojimo Vam na raspolaganju.                                                                                                                                                        


PIŠKORNICA SANACIJSKO ODLAGALIŠTE d.o.o.Nema upisanih novosti.

Natrag